Jobberian jobbera

Nu vet ju de flesta av er att det gick bra – Jag fick drömjobbet! Wihooo! Börjar på måndag & ser verkligen fram emot det! Jobbet innebär kreativitet, ansvar, sökmotoroptimering, webbcopy, struktur och rent redaktörskap. Åh. Vad. Kul!!! I en bransch som jag inte kan något om, men som jag vill kunna allt om!

Just nu jobbar jag sista veckan på finansbolaget och imorgon bitti kommer nya sajten, aka min HTML-bäbis, till världen. Jag har suttit ensam i det här projektet, något som inneburit både ansvar och frustration. Men vad roligt det har varit! Kommer sakna min kollegor från den här tiden men ser ändå enormt mycket fram emot de nya kollegorna – kollegor som kommer ha något hum om mina arbetsuppgifter. Det blir ensamt när man inte har någon att bolla med. 

Om en timme åker jag hem, hämtar barn, lägger mig & ser film, sover några timmar och sen, kl 3 inatt, ska jag in hit till huvudkontoret igen. Det här gigantiska kontoret kommer alltså innehålla bara mig (och troligtvis nån påhälsande vakt – så försök inget!) och det kommer kännas läskigt. Har bunkrat upp med Cola, godis och frukt. Så det blir nog mysigt det här. Jag kanske t.o.m sjunger opera i min ensamhet. Men vänta nu – är det inte Joltcola & pizza man ska ha!?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s